Medewerkers

Laura Kroon

medewerker personeelszaken

Binnen Divosa ben ik verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en richt ik mij op P&O-advies en -ondersteuning. Ik maak deel uit van een enthousiast P&O-team dat zich dagelijks inzet voor Divosa en haar medewerkers. Daarbij werken we aan veel verschillende thema’s zoals digitale processen, duurzame inzetbaarheid en werving en selectie.

In het verleden heb ik gewerkt bij een inkoopstichting van gemeenten, voor een publiek-private samenwerking en voor verenigingen. Allemaal met het doel om leden zo goed mogelijk te ondersteunen en kennis te delen. Nu werk ik mee aan de ambities van Divosa, de vereniging die zich inzet voor haar leden op het gebied van het sociaal domein. 

Wat ik leuk vind, is bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen en de organisatie. Wat ik verder heel belangrijk vind, is dat er een fijne en collegiale sfeer is: iedereen is betrokken, de samenwerking verloopt soepel en je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarnaast heeft Divosa een grote maatschappelijke betrokkenheid, iets wat mij erg aanspreekt en waar ik graag een bijdrage aan wil leveren. Ik werk prettig in een omgeving die er voor mij echt toe doet, daar krijg ik energie van.

Waar je mij voor kunt bellen

Voor vragen over P&O, of als je meer wilt weten over hoe het is om bij Divosa te werken.

Foto Laura Kroon