Home

Werken bij

Werken bij Divosa betekent werken in het hart van het sociaal domein. In alles wat we als verenigingsbureau doen, is de toegevoegde waarde voor onze leden leidend. Zij zijn de gemeentelijke directeuren en leidinggevenden in het sociaal domein. We ondersteunen hen bij hun missie om iedereen de mogelijkheid te geven deel te nemen aan de samenleving. Dat doen we door het delen van kennis, het bieden van een netwerk en belangenbehartiging.

Vacatures

Heb jij beleidservaring, kennis van thema's in het sociaal domein of ben je een kei in communicatie en organisatie? Wie weet spreekt een van onze vacatures je aan.

Maak je carrière socialer

Maak jij je carrière socialer? Bij Divosa werk je aan gelijke kansen voor iedereen om mee te kunnen doen aan de samenleving. En dat doe je dan ook nog eens voor een warme vereniging vanuit een clubhuis in Utrecht waar iedereen welkom is. Als dat niet sociaal is?

lees meer
Collega Chris Wallis speelt tafelvoetbal

Wie zijn je collega's?

Met een betrokken team van zo’n zeventig medewerkers werken we in programma’s en projecten voor en met onze leden aan vraagstukken in het sociaal domein. En we zetten ons in voor de communicatie, het secretariaat, p&o en de bedrijfsvoering van Divosa. Iedereen werkt met hart en ziel voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Wil je weten wat ons drijft? Lees onze verhalen.

Over Divosa

Bij Divosa vinden we het belangrijk dat iedereen in de samenleving gelijke kansen krijgt, recht heeft op bestaanszekerheid en een gezond leven. Dat drijft onze leden en dat drijft ons.  Lees meer op divosa.nl/over ons.

width="854" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" title="Video embed"

Solliciteren? Zo werkt het

Wil jij ook werken bij Divosa? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Zit er geen functie voor jou bij? Je kunt een open sollicitatie sturen naar Jaap Jonkers (manager bedrijfsvoering) via jjonkers@divosa.nl. En wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij Divosa verloopt? Klik op de button Solliciteren bij Divosa.