Over deze website

Divosa is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij je reactie op prijs. Je kunt een e-mail sturen naar webnieuws@divosa.nl. Divosa wijst je erop dat je aan de informatie op deze website geen rechten kunt ontlenen. 

Op de website staan links naar websites van (niet-commerciële) instellingen en organisaties. Divosa is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Op deze website gepubliceerde informatie mag je in principe zonder toestemming of vergoeding overnemen. Hiervoor gelden de volgende regels: titel, één alinea, bronvermelding en een deeplink naar het originele artikel op divosa.nl. Wil je het gehele artikel overnemen, stuur dan een e-mail naar persvoorlichting@divosa.nl. Persberichten van Divosa mag je wel - ook met bronvermelding - integraal en zonder toestemming overnemen. Op sommige pagina's staat aangegeven dat de informatie afkomstig is van een andere bron. Afspraken over gebruik of reproductie moet je zelf met de rechthebbende maken.

Privacy en inloggen

Bij bepaalde onderdelen van onze website moet je informatie over jezelf geven, zoals bij het aanvragen van publicaties en het aanmelden voor bijeenkomsten en nieuwsbrieven. Ook leden van Divosa die zich registreren voor mijn.divosa.nl moeten persoonsgegevens invullen.

Divosa doet er alles aan om gegevens veilig te bewaren. Gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, niet aan derden verstrekt of openbaar gemaakt. Andere bezoekers van de website hebben geen toegang tot jouw gegevens. Als we je gegevens toch graag willen tonen aan anderen, vragen we elke keer opnieuw expliciet toestemming. Bijvoorbeeld voor een online deelnemerslijst bij een bijeenkomsten.

Pdf's lezen

Om pdf's te kunnen lezen, heb je een pdf-lezer nodig. Op www.adobe.com kun je een pdf-lezer downloaden.

Divosa LinkedIn groep

Voor professionals op het terrein van werk, inkomen en participatie die met vakgenoten inhoudelijk willen discussiëren over actuele onderwerpen, beheert Divosa een LinkedIn groep. De voor deze groep geldende gedragsregels vind je op de LinkedIn-groepspagina onder het kopje 'Group rules' en als download op deze pagina.

Gedragsregels Divosa LinkedIn groep (pdf, 180 kB)