Privacy- en cookieverklaring

Jouw privacy is belangrijk voor Divosa. Divosa houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij Divosa en dat ze altijd netjes gebruikt worden. In deze privacy- en cookieverklaring kun je lezen hoe Divosa omgaat met de persoonsgegevens die worden verwerkt door het gebruik van www.divosa.nl en mijn.divosa.nl.

Als je vragen hebt of wilt weten wat Divosa precies van jou bijhoudt, neem dan contact op via info@divosa.nl of 030 - 233 23 37.

Persoonsgegevens

Bij bepaalde onderdelen van onze website moet je informatie over jezelf geven, zoals bij het aanvragen van publicaties en het aanmelden voor bijeenkomsten en nieuwsbrieven. Ook leden van Divosa die zich registreren voor mijn.divosa.nl moeten persoonsgegevens invullen.

De gegevens die je invult op Divosa.nl en mijn.divosa.nl worden opgeslagen in een bestand. We gebruiken de gegevens om de ledenadministratie te verifiëren, nieuwsbrieven, ledenberichten en uitnodigingen toe te sturen, en inschrijvingen voor bijeenkomsten te registreren.

Gegevens wijzigen

Via mijn.divosa.nl kun je zelf je persoonsgegevens inzien en aanpassen. Om je gegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen, kun je ook een mail sturen naar info@divosa.nl. In nieuwsbrieven, ledenberichten en uitnodigingen van Divosa staat een link waarmee je jezelf kunt afmelden.

Delen persoonsgegevens

Divosa zal je persoonsgegevens niet delen met derden, behalve wanneer de wet of de rechter Divosa daartoe dwingt.

Beveiliging van persoonsgegevens

Divosa zal je persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg beveiligen. We letten goed op wat er mis kan gaan en passen de beveiliging aan als dat nodig is.

E-mail

Wij willen je graag per e-mail informeren. Dat doen wij met nieuwsbrieven, ledenberichten en uitnodigingen. Daarvoor gebruiken wij je e-mailadres. Je kunt je altijd afmelden. In iedere nieuwsbrief, ledenbericht en uitnodiging staat een link waarmee je jezelf kunt afmelden.

Nieuwsbrief

In iedere nieuwsbrief zitten onzichtbare codes. Hiermee houdt de nieuwsbriefapplicatie bij hoeveel mensen de nieuwsbrief lezen en op welke berichten mensen klikken. Divosa gebruikt die gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren. Je kunt je altijd afmelden voor de nieuwsbrief. In iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je jezelf kunt afmelden.

Cookies

De website van Divosa, www.divosa.nl, maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van statistieken van de website. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie in wordt opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Divosa kan er ook mee zien dat je haar website weer bezoekt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Daarvoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat Google mag bijhouden en gebruiken. Google heeft geen toestemming om de informatie van Google Analytics te gebruiken voor andere Google-diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Divosa behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Wijzingen worden op onze website gepubliceerd. Check daarom regelmatig deze verklaring, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Klacht indienen

Als je vindt dat Divosa je niet op de juiste manier helpt, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vind je op: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Contact

Divosa.nl en mijn.divosa.nl worden beheerd door en zijn eigendom van Divosa. Bekijk de contactgegevens op: www.divosa.nl/contact

Versie 6 november 2018