Wat doe je bij Divosa? Als communicatiemedewerker ondersteun ik binnen de organisatie de redactie en verschillende projectleiders. Op het gebied van contentcreatie faciliteer ik in wat zij nodig hebben. Met onder meer tekstschrijven, eindredactie en brainstorming kan ik bijdragen om de missie van Divosa toegankelijk te maken voor al haar leden en geïnteresseerde volgers.

Graag blijf ik betrokken in het sociaal domein na een solide start eerder bij de overheid in de coronabestrijding. Enkele mensen binnen mijn netwerk kenden deze maatschappelijke organisatie en zagen een match met mijn persoonlijkheid. Daarom gaven zij mij de tip om te onderzoeken of ik hier mijn handen uit de mouwen kon gaan steken op communicatief gebied.

Het sociaal domein is een sector die mij absoluut raakt: het gaat om onderwerpen die direct merkbare impact hebben op mensen en onze levens. Door de grote verscheidenheid aan thema’s is praktisch iedere dag weer anders. Wat mij echter het meeste aanspreekt, is de grote maatschappelijke betrokkenheid bij iedereen in de aanloop naar deze functie. Dat geeft mij het vertrouwen dat je met gelijkgestemden werkt om een verschil te maken.

Waar je mij voor kunt bellen

In de communicatie zijn er veel manieren om boodschappen over te brengen. Graag ga ik hierover met elkaar in gesprek. Dan kunnen we kijken hoe we samen met tekst en beeld de verhalen kunnen maken die het verdienen om verteld te worden.

Joshua Jacobs