Medewerkers

Jos Huijts

procesmanager Bedrijfsvoering en Dienstverlening

Binnen Divosa houd ik me voornamelijk bezig met bedrijfsvoering. Om gemeenten goed te ondersteunen kijk ik vooral naar de behoeften van onze leden. Soms hebben ze praktische ondersteuning nodig, maar ik heb ook aandacht voor strategische vraagstukken als gevolg van bijvoorbeeld krapte op de arbeidsmarkt en vergrijzing. Ik werk onder meer aan (kwantitatief) onderzoek, de Divosa Benchmarks, financiën, organisatieontwikkeling en informatiebeleid. Daarnaast ben ik contactpersoon voor leden in regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe). 

Voordat ik bij Divosa terecht kwam, heb ik met veel plezier bij verschillende gemeenten gewerkt. Vooral in managementfuncties in het sociaal domein. Ik was destijds al lid en had veel contact met Divosa. De keuze was snel gemaakt toen ik de switch kon maken van de gemeente naar Divosa. 

Contact met leden vind ik erg belangrijk, onder meer om te weten wat er binnen gemeenten leeft. Het doet me goed om mijn praktijkervaring bij Divosa om te zetten in concrete ondersteuning voor onze leden. 

Waar je mij voor kunt bellen

Bedrijfsvoering en financiën van het sociaal domein

Foto Jos Huijts