Het Divosa Najaarscongres is er voor de leden van Divosa: gemeentelijke directeuren en leidinggevenden in het sociaal domein. Het congresprogramma is ook interessant voor wethouders, leidinggevenden van gemeentelijke publieksdiensten, diensten samenleving en leidinggevenden van UWV WERKbedrijf, UWV, welzijnsinstellingen, WSW-organisaties en andere instanties op het terrein van maatschappelijke dienstverlening.

Kosten

Lid Divosa (gemeentelijke organisatie) € 425 (excl. btw)
Divosa-associés (niet-gemeentelijke organisaties) € 569 (excl. btw)
Zzp'ers € 679 (excl. btw)
Normale tarief (niet-leden) € 749 (excl. btw)

NB: Tot en met 30 september geldt een vroegboekkorting van € 50 (excl. btw).

Kortingsregeling

Divosa  leden die met collega’s willen komen kunnen zich aanmelden voor groepskorting. Elke 3e persoon krijgt 50% korting op de deelnameprijs. Kom je met meer dan 3 personen, neem dan contact op met Caroline van Reenen, caroline@hoe-zo.nl of Nikki Gardenbroek, nikki@hoe-zo.nl.

Voorwaarden

Wij houden ons het recht voor jouw inschrijving aan te passen indien er een onjuiste keuze is gemaakt bij het bedrag voor deelname. Heb je jezelf aangemeld als zzp-er, dan verzoeken wij je om de congresorganisatie een KvK-inschrijving te overleggen.

Annulering is niet mogelijk, er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld, diner- of hotelkosten plaats. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je je laten vervangen door een collega. Geef dit echter uiterlijk dinsdag 21 november 2023 door aan de congresorganisatie.

Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging. De factuur dient vóór aanvang van het congres en binnen twee weken na factuurdatum te zijn voldaan.

Voor vragen is de congresorganisatie te bereiken via 023 5552720 of congres@divosa.nl.

Contactpersoon

Denis Koets

procesmanager Jeugd & jongeren en Laaggeletterdheid