Medewerkers

Denis Koets

procesmanager Jeugd & jongeren en Laaggeletterdheid

Als procesmanager vind ik het belangrijk om gemeenten te helpen door de ogen van inwoners te kijken en op zoek te gaan naar ongebaande paden. Ik richt me daarbij op de thema’s jeugd(zorg), lichte verstandelijke beperking, normaliseren en laaggeletterdheid. Ook organiseer ik de Divosa Voor- en Najaarscongressen, waar alles wat bij gemeenten speelt samenkomt. En ik ben aanspreekpunt voor Divosa-leden in regio midden (Noord-Holland, Flevoland en Utrecht). 

Toen ik jaren geleden een vacature van Divosa tegenkwam, voelde ik meteen: daar wil ik bij horen. Er sprak energie uit, een ‘wijgevoel’. Dit is kenmerkend voor Divosa. Ik loop al een tijd rond in verenigingsland en ook altijd op het terrein van zorg, jeugd en onderwijs. De stap naar Divosa voelde dan ook meteen goed.

Dat iedereen kan meedoen is voor mij niet iets speciaals, het moet gewoon zijn. Degenen die niet mee kunnen doen, moeten we niet betuttelen maar geven wat zij zelf nodig hebben om te kunnen ontwikkelen. Dit drijft me. Divosa is mensenwerk. Het heeft allemaal met relaties te maken en daar steek ik graag mijn energie in. 

Waar je mij voor kunt bellen

Voor alles rond (jeugd)zorg, laaggeletterdheid, normaliseren, preventie en samenwerkingsvraagstukken. En als je iemand zoekt om een bijeenkomst te modereren, bel gerust. Voor een bak zwarte koffie ben ik overigens ook te benaderen.

Foto Denis Koets