Medewerkers

Luciënne Middelhof

procesmanager en programmamanager leren en ontwikkelen

Ligt er een complex vraagstuk waar een oplossing voor nodig is? Dan bijt ik me daar graag in vast. Bij Divosa houd ik me bezig met strategische uitdagingen, programma’s en projecten.

Ik schrijf subsidieaanvragen en -verantwoordingen en vaak leid ik ook (de beginfase van) deze programma’s. Denk bijvoorbeeld aan Inburgering en Simpel Switchen. Daarnaast behartig ik als procesmanager de belangen van onze leden in onze lobby.  

Bij Divosa kan ik de schakel zijn tussen lokaal en landelijk, tussen uitvoering en politiek. Dat sluit heel mooi aan op mijn loopbaan: ik heb een tijd gewerkt als politiek adviseur en stapte daarna over naar een gemeente, dichter bij de praktijk. Bij Divosa sta ik met mijn poten in de klei, behartig ik de belangen van gemeenten. Maar ik gebruik ook mijn kennis en netwerk op landelijk niveau. Met deze combinatie valt voor mij alles op z’n plek.

Een vraagstuk kan mij niet ingewikkeld genoeg zijn. Ik houd ervan om problemen op te lossen. Het doet er voor mij minder toe om welk inhoudelijk thema het gaat, als het maar strategisch is. En ik heb afwisseling nodig. Daarbij vind ik het fijn dat ik bij Divosa met heel gedreven collega’s werk, dat inspireert me enorm.

Waar je mij voor kunt bellen 

Ik wil graag met je meedenken over strategie en lobbyvraagstukken. Vraag je je als gemeente af hoe je iets het beste kunt aanpakken? Dan mag je me zeker bellen.

Foto Lucienne Middelhof