Maak jij je carrière socialer? Bij Divosa werk je aan gelijke kansen voor iedereen om mee te kunnen doen aan de samenleving. En dat doe je dan ook nog eens voor een warme vereniging vanuit een clubhuis in Utrecht waar iedereen welkom is. Als dat niet sociaal is?

Maatschappelijk gedreven

Bij Divosa werken mensen die hart hebben voor onze maatschappij. We vinden het belangrijk dat iedereen in de samenleving gelijke kansen krijgt, recht heeft op bestaanszekerheid en een gezond leven. Dat drijft onze leden, de leidinggevenden in het sociaal domein en dat drijft ons. 

Informeel

Divosa is een vereniging en dat voel je. Niet voor niets spreken mensen van een ‘clubgevoel’. De sfeer is informeel, collega’s ontmoeten elkaar en leden graag. Op kantoor, met goede koffie, in een van de gezellige zitjes. Maar ook buiten kantoor treffen we elkaar. We ontmoeten onze leden door het hele land. We weten elkaar te vinden om te sparren, kennis te delen en van elkaar te leren.

Collega's Hennie van Deijck en Elly Hekman

Ruimte

Bij Divosa krijg je veel ruimte. We zijn allemaal professionals die waarde hechten aan autonomie. We houden van zelfstandigheid in ons werk. De ruimte om initiatief te kunnen nemen, om te experimenteren en daarvan te leren. En er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met mogelijkheden voor opleidingen en doorgroei naar andere functies.

Dynamisch

Divosa verandert voortdurend. We passen ons aan op de behoeften van onze leden. Er komen nieuwe projecten en collega’s bij. Bij Divosa staat het nooit stil. Van die dynamiek moet je houden. Sterker nog, je wordt uitgedaagd om erover mee te denken. Die verandering maken we immers samen door. 

Medewerkers van Divosa in gesprek

Landelijk speelveld

Bijna alle gemeenten zijn lid bij Divosa. Dagelijks zijn we met onze leden in gesprek. Daardoor weten we wat er speelt in het land, waar gemeenten zich in ontwikkelen en waar het knelt. Dankzij onze landelijke blik hebben we als belangenbehartigers een stem in Den Haag. En dat maakt verschil. 

Goede randvoorwaarden

Divosa biedt je goede arbeidsvoorwaarden en de vrijheid om te bepalen waar en wanneer je werkt. Op kantoor, pal naast station Overvecht, of thuis met de faciliteiten om hybride of online te werken als dat past binnen jouw functie. Zo kun je jouw balans tussen werk en privé optimaal kiezen.