Medewerkers

Marcelle Breemans

procesmanager Werk, participatie en arbeidsmarkt

Als procesmanager houd ik me bezig met de thema’s werk, participatie en arbeidsmarkt. Ook ben ik projectleider werkgeversdienstverlening bij de Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt, en ben ik aanspreekpunt voor leden in regio Oost (Gelderland en Overijssel). En niet te vergeten: je kunt mijn stem herkennen in de video’s van Divosa, daar spreek ik de voice-over in.

De rode draad in mijn carrière is het werken voor mensen, werken met een maatschappelijke focus. Voordat ik bij Divosa aan de slag ging, werkte ik onder andere als operationeel manager om statushouders vanuit de bijstand naar werk te begeleiden. We hebben het goed in Nederland - zo merkte ik toen ik een tijd in Rusland werkte na mijn studie Ruslandkunde - maar niet goed genoeg voor iedereen georganiseerd. Bij Divosa kan ik bijdragen aan verbetering. Het mooie is dat we van de uitvoering zijn, praktijkgericht. 

Ik ben een echt verenigingsmens, wil er voor de leden zijn. Divosa zorgt voor verbinding tussen hen en vormt een belangrijke schakel met samenwerkingspartners en het rijk. Ik krijg er energie van om veel verschillende dingen te doen. Daarbij draait het allemaal om de inwoners waartoe de arbeidsmarkt een afstand heeft. Wat we doen is belangrijk en ik draag de verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat graag, samen met de leden en collega’s van het verenigingsbureau. 

Waar je mij voor kunt bellen

Alles rond meedoen, participatie, werk, arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt, zoals praktijkleren, regionale arbeidsmarkt, hervorming arbeidsmarkt.

Foto Marcelle Breemans