Medewerkers

Jossa Maas

medewerker bijeenkomsten en evenementen

Binnen Divosa werk ik achter de receptie en ondersteun ik het secretariaat. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle bestellingen die gedaan moeten worden voor bijeenkomsten, het klaarzetten van de zalen, mailtjes beantwoorden, de telefoon opnemen, zorgen dat ons kantoor er gezellig uit ziet en niet te vergeten het verzorgen van een warm welkom aan onze collega’s en leden. 

Ik heb in de horeca gewerkt, tijdens mijn studies heb ik projecten georganiseerd en voordat ik bij Divosa begon, heb ik twee jaar bij de ggd gewerkt als bron- en contactonderzoeker en coach. Het is leuk om te zien dat de ervaringen die ik daar heb opgedaan nu terugkomen in mijn werk bij Divosa. 

Bij Divosa heerst er een gezellige werksfeer. Er wordt hard gewerkt, er is altijd uitdaging. Ik krijg energie van fijne contacten met collega’s of gasten, maar ook van het organiseren van mooie bijeenkomsten.

Waar je mij voor kunt bellen

Over alles wat te maken heeft met het organiseren van bijeenkomsten, bestellingen, lunches en vragen over het kantoor en Divosa die ik weer kan doorgeven aan de juiste collega. 

Foto Jossa Maas