Samen met een kleine, bevlogen redactie maak ik Sprank, het tijdschrift dat Divosa uitgeeft. Daarnaast werk ik als communicatieadviseur voor de inhoudelijke programma’s Ondermijning en Vakmanschap en de lerende praktijk.

Ik heb een achtergrond in tijdschriftjournalisitiek en in het sociaal domein: in jeugdzorg en sociaal werk om precies te zijn. Divosa zocht iemand die hun tijdschrift voor het sociaal domein opnieuw wilde opzetten en in die rol kwam zo’n beetje mijn hele loopbaan samen, dus dat wilde ik graag doen. 

Bij gemeenten worden papieren wetten werkelijkheid. Onze leden staan direct in contact met mensen in penibele situaties, zij kunnen voor hen echt het verschil maken. Het geeft me voldoening als we vanuit Divosa daar iets aan bij kunnen dragen. Ik werk daarbij graag aan het maken van mooie verhalen omdat verhalen raken, verbinden en je blik op de wereld groter kunnen maken of zelfs kunnen veranderen. Die (gedrags)verandering vind ik heel erg interessant, daar gaat het voor mij om.

Waar je mij voor kunt bellen

Foto Ingrid Huisman