Medewerkers

Esther Heidekamp

directie/bestuurssecretaris

Als directie-/bestuurssecretaris ondersteun ik de directie en het bestuur in hun werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan de ontwikkeling van het meerjarenplan, meedraaien in interne projecten, het organiseren van bijeenkomsten en het zorgdragen voor de jaarkalender van het bestuur en het voorbereiden van de bestuursvergaderingen. 

Zowel privé als in mijn werk vind ik het belangrijk om naar anderen om te kijken. Bij Divosa is de maatschappelijke betrokkenheid onderdeel van het DNA van de organisatie en haar medewerkers. Dat maakt dat ik me er thuis voel en mijn kennis en ervaring graag inzet voor Divosa en onze leden. 

Organiseren, coördineren en structureren is waar ik goed in ben, ik vind het leuk om met allerlei verschillende mensen in contact te zijn en krijg energie van het meedenken en leren over de diverse onderwerpen waar Divosa zich mee bezighoudt. In mijn rol als directie-/bestuurssecretaris komt dit allemaal bij elkaar.  

Waar je mij voor kunt bellen

Voor alles wat je af wilt stemmen met of wilt weten over het bestuur en wanneer ik met een frisse blik ergens over mee kan denken. 

Foto Esther Heidekamp