Samen met de andere leden van team Inburgering zorg ik voor heldere én juiste communicatie rond dit thema. De invoering van de Wet inburgering 2021 brengt immers veel teweeg voor gemeenten. Zie daar maar eens je weg in te vinden! Ik stel de Nieuwsbrief Inburgering samen en beheer alle teksten over inburgering op de website van Divosa. 

Tijdens mijn rechtenstudie werkte ik in een wetswinkel. Daar is het zaadje geplant. Graag wil ik iets betekenen voor mensen die minder goed kunnen meekomen in de maatschappij. Mijn uitdaging is om moeilijke materie minder moeilijk te maken en over te brengen. Een combinatie van inhoud en taal, dat moest het voor mij worden.

Als (eind)redacteur heb ik mij jarenlang ingezet voor de informatievoorziening aan sociaal-juridische dienstverleners. Doel: het juist informeren van de intermediair, zodat deze de burger op een goede manier kan helpen. Bij Divosa ben ik eind 2012 (!) gestart bij het programma Effectiviteit en Vakmanschap. Sinds 2018 ben ik verbonden aan team Inburgering. Bij talloze werkwijzers en handreikingen heb ik de puntjes op de i gezet. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Plus: samenwerking. Bij Divosa komen die elementen bij elkaar. En dan ook nog eens in een club met fijne mensen. 

Waar je mij voor kunt bellen 

Klopt er iets niet in de Divosa-producten rond het onderwerp Inburgering? Laat het mij vooral weten!

Foto Caroline Huisman