Sprank

Sprank is hét vakblad voor beslissers in het sociaal domein. Sprank houdt hen op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied, duidt deze ontwikkelingen en biedt een blik over de grenzen van de eigen gemeente. Sprank informeert, opinieert en inspireert.

Inhoud

Thema’s die aan bod komen zijn participatie, inclusieve samenleving, transformaties in het sociaal domein, professionalisering, leiderschap en de verbindingen tussen jeugd, zorg en werk & inkomen.

Voor wie?

Sprank is voor beslissers in het sociaal domein op de gebieden werk & inkomen, participatie, zorg en welzijn.

Redactie

Goed idee voor een verhaal? Een vraag of opmerking over een artikel? We horen graag van je. Je kunt de redactie van Sprank bereiken via sprank@divosa.nl Sprank wordt uitgegeven door Divosa. Binnen Divosa is Ingrid Huisman aanspreekpunt voor Sprank, je kunt haar ook benaderen met vragen of opmerkingen.   

Een abonnement afsluiten?

Sprank verschijnt 10 keer per jaar. De prijs voor een abonnement is € 127,50 (exclusief btw, 2016) per kalenderjaar. Losse (thema)nummers kosten € 15,30 (exclusief btw, 2016) per stuk. Bij bestelling van tien exemplaren krijg je 10% korting en bij twintig of meer 25% korting.

Vul het aanvraagformulier in voor een abonnement op Sprank.

Adverteren in Sprank?

Wil je adverteren in Sprank of in de digitale nieuwsbrief? Bekijk de mediakaart (pdf, 63 kB) voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven of neem contact op met Hoezo! via e-mail info@hoe-zo.nl of telefoon 023 555 27 20.

Sprank

Uit Sprank Juli 2019:

'Wij zijn níet ons brein’
Appen met de kinderen, dát doet ertoe
Hoe zit het nou precies met het briefadres?

Wat is Sprank?