Platform voor onderzoek jongeren met arbeidsbeperking tot eind van de maand open

woensdag 10 januari 2018

De Inspectie SZW onderzoekt hoe UWV en gemeenten jongeren met een arbeidsbeperking aan het werk helpen en houden. Bent jij betrokken bij het aan het werk helpen van deze jongeren? Dan kun je een bijdrage te leveren aan het onderzoek door deel te nemen aan het online platform dat de Inspectie SZW hiervoor heeft opengesteld. Dat kan nog tot eind januari.

De Inspectie zoekt vooral naar elementen in de dienstverlening van UWV en gemeenten die al dan niet bijdragen aan het langdurig aan het werk helpen van de jongeren met een arbeidsbeperking. Waarom lukt het soms wel en soms juist niet om jongeren langdurig aan het werk te helpen? En wat is ervoor nodig om meer jongeren met een arbeidsbeperking beter en langer aan het werk te helpen? Divosa begeleidt het onderzoek.

Online platform

De Inspectie wil met het online platform nieuwe inzichten krijgen en de inzichten die het onderzoek al hebben opgeleverd, breder onderbouwen. Deelnemers kunnen op het online platform van elkaar leren.

Informatie

Meer informatie over deelnemen aan het onderzoek en inloggen op het platform vind je in: Uitnodiging online platform duurzaam matchen (pdf, 407 kB)