Wanneer
donderdag 5 oktober 2023
09:30 tot 12:00
Waar
Aristo Meeting Center Utrecht

Brennerbaan 150
3524 BN  Utrecht
T. 088 230 10 00

Deelname en kosten

Deze sessie is voor regionaal arbeidsdeskundigen en hun netwerkpartners. Deelnemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Inloop is vanaf 09.30 en na afloop staat een lunchbuffet klaar. 

Bijeenkomst bijwonen?

Ja, ik meld me aan

Inwoners faciliteren om mee te doen op de best passende plek, waarbij beschut werk geen doel op zich is, maar een middel. Tijdens deze bijeenkomst delen medewerkers van UWV, gemeenten en andere partners die zich bezighouden met beschut werk, ervaringen, wensen en successen met elkaar. Bijvoorbeeld: hoe creëer je meer beschutte werkplekken bij reguliere werkgevers? Hoe kun je de samenwerking in jouw arbeidsmarktregio versterken?  

De dag start om 9:30 uur, terwijl je van harte welkom bent bij de inloop vanaf 9:00 uur. Sociaal ontwikkelbedrijf IW4 - HetWerktNu, Reinaerde dagbesteding en vso-school De Blink vertellen over de goede samenwerking bij de overgang van voortgezet speciaal onderwijs en dagbesteding naar participatie in de regio Foodvalley. In de samenwerking staat de ontwikkellijn van de inwoner centraal. Ook de financiering van deze samenwerking komt aan bod. 

Simpel Switchen 

Deze bijeenkomst komt tot stand in samenwerking met het project Simpel Switchen, Divosa, Cedris, de Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt en mede namens de regionaal arbeidsdeskundigen van UWV.