Informatiebijeenkomst subsidieoproep Vakkundig aan het werk

Wat werkt voor wie en wanneer? Voor gemeenten is het een essentiële vraag: wat is in de dienstverlening aan kwetsbare burgers nu echt effectief? Het kennisprogramma ‘Vakkundig aan het werk’ biedt gemeenten de kans om hun eigen praktijk en interventies binnen Werk & Inkomen te onderzoeken. Je hoort er alles over tijdens een informatiebijeenkomst van ZonMw op 14 september.

De informatiebijeenkomst staat in het teken van twee subsidierondes waarbinnen gemeenten onderzoek kunnen doen: methodisch handelen en integraal werken. In de bijeenkomst van 14 september is er ruimte om o.a.:

  • te ontdekken wat onderzoek jouw gemeente kan opleveren
  • alles te vragen over het proces en de eisen van de subsidierondes
  • op weg geholpen te worden naar de juiste samenwerkingspartners

Werk jij bij een gemeente en wil je meer met onderzoek naar methodisch en integraal werken doen? Dan ben je van harte welkom. De uitnodiging geldt ook voor kennisorganisaties zoals universiteiten, hogescholen of onderzoeksbureaus met expertise op het terrein van werk en inkomen.

Deadline voor het indienen van voorstellen voor de subsidielijnen methodisch handelen en integraal werken is 30 november 2017 om 14:00 uur.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor gemeente(n), professionals in de gemeentelijke dienstverlening, kennisorganisaties zoals een universiteit, een hogeschool, of een onderzoeksbureau met expertise op het terrein van werk en inkomen.

Het kennisprogramma Vakkundig aan het werk is een samenwerking tussen Divosa, VNG, UWV, VWS en SZW en wordt uitgevoerd door ZonMw. Doel van het programma is om kennis te ontwikkelen waarmee gemeenten hun uitvoeringspraktijk in het sociaal domein kunnen versterken.