Wanneer
dinsdag 18 juni 2024
15:00 tot 17:00
Waar
Digitale bijeenkomst

Deze bijeenkomst vindt online plaats. Je ontvangt een dag van tevoren een deelnamelink.

Deelname en kosten

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle professionals die een rol hebben in de uitvoering van de Wi2021. Deelname is gratis.

Bijeenkomst bijwonen?

Ja, ik meld me aan

Ook in 2024 organiseert Divosa online bijeenkomsten rond een actueel thema uit de inburgeringspraktijk. In deze uitwisselingssessies bieden we ruimte aan alle uitvoerende professionals van de Wi2021 om van elkaar te horen waar zij tegenaan lopen en hoe anderen dat aanpakken. Nadere invulling van dit thema volgt.

Leren in de uitvoering

Divosa faciliteert het leren in de uitvoering onder andere met Community's of Practice Inburgering (CoP’s). Deze community's bieden gemeenten en partners een platform om kwesties in de uitvoering van de Wet inburgering 2021 (Wi2021) met elkaar te delen, samen te zoeken naar oplossingen en van elkaar te leren. De geleerde lessen deelt Divosa met de brede uitvoering, onder meer via de uitwisselingssessies. De uitwisselingssessies zijn bedoeld voor alle professionals die een rol hebben in de uitvoering van de Wi2021.

Thema

Ben je benieuwd naar hoe anderen omgaan met een specifiek thema in de uitvoering van de Wi2021? Laat het weten via inburgering@divosa.nl. Dan bekijken we of dit een onderwerp kan zijn voor één van de sessies.

Praktische informatie

Van de bijeenkomst wordt geen opname gemaakt. Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel presentaties of relevante documenten ontvangen? Stuur na de bijeenkomst een mail met dit verzoek aan inburgering@divosa.nl.

Contactpersoon