Wanneer
dinsdag 19 maart 2024
15:00 tot 17:00
Waar
Digitale bijeenkomst

Deze bijeenkomst vindt online plaats. Je ontvangt een dag van tevoren een deelnamelink.

Deelname en kosten

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle professionals die een rol hebben in de uitvoering van de Wi2021. Deelname is gratis.

Bijeenkomst bijwonen?

Ja, ik meld me aan

Wat gebeurt er op de opvanglocaties van het COA om de bewoners zo vroeg mogelijk mee te laten doen in de samenleving? Hoe vaak is ‘meedoen’ betaald werken en hoe werkt dat? Welke andere mogelijkheden voor participeren zijn er eigenlijk? In de uitwisselingssessie van 19 maart krijg je informatie over de initiatieven binnen het COA. Ook is er een vraag en antwoord plus een gesprek over de samenwerking in de doorgaande lijn.

Leren in de uitvoering

Divosa faciliteert het leren in de uitvoering onder andere met Community's of Practice Inburgering (CoP’s). Deze community's bieden gemeenten en partners een platform om kwesties in de uitvoering van de Wet inburgering 2021 (Wi2021) met elkaar te delen, samen te zoeken naar oplossingen en van elkaar te leren. De geleerde lessen deelt Divosa met de brede uitvoering, onder meer via de uitwisselingssessies. De uitwisselingssessies zijn bedoeld voor alle professionals die een rol hebben in de uitvoering van de Wi2021.

Thema

Ben je benieuwd naar hoe anderen omgaan met een specifiek thema in de uitvoering van de Wi2021? Laat het weten via inburgering@divosa.nl. Dan bekijken we of dit een onderwerp kan zijn voor één van de sessies.

Praktische informatie

Meer uitwisselingssessies

In 2024 zijn ook nog uitwisselingssessies op:

Informatie ontvangen

Van de bijeenkomst wordt geen opname gemaakt. Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel presentaties of relevante documenten ontvangen? Stuur na de bijeenkomst een mail met dit verzoek aan inburgering@divosa.nl.

Contactpersoon