Wanneer
donderdag 25 januari 2024
15:00 tot 16:30
Waar
Digitale bijeenkomst

Deze bijeenkomst vindt online plaats. Je ontvangt een dag van tevoren een deelnamelink.

Deelname en kosten

Divosa-leden en hun medewerkers kunnen kosteloos deelnemen aan deze bijeenkomst.

Bijeenkomst bijwonen?

Ja, ik meld me aan

Tijdens de eerste online vroeglearnbijeenkomst staat de vraag centraal: hoe zorg je dat je contact krijgt met inwoners? Met andere woorden: hoe vergroot je het bereik? Tijdens de bijeenkomst presenteren we de uitkomsten van een onderzoek naar het bereik en de factoren die daar een rol in spelen. Daarnaast vertellen twee gemeenten wat zij doen om hun bereik te vergroten.

Hoe geef je vroegsignalering optimaal vorm? Wat werkt goed en wat kan beter? Om die vragen draaien drie zogeheten vroeglearnbijeenkomsten die Divosa in 2024 organiseert. Alle gemeenten zijn lerend, ontdekkend en zoekend en daarover gaan we met elkaar in gesprek om elkaar te inspireren.

Graag nodigen wij deelnemers aan de Divosa Monitor Vroegsignalering Schulden uit om aan deze digitale vroeglearnbijeenkomst mee te doen om zo te leren van de praktische voorbeelden en inspiratie op te doen bij andere gemeenten. 

Vroeglearnbijeenkomsten: van elkaar leren over vroegsignalering

Voor deelnemers van de Divosa Monitor Vroegsignalering Schulden organiseren we in 2024 drie keer een bijeenkomst om ervaringen rondom de vroegsignalering uit te wisselen en om van elkaar te leren. Dat doen we twee keer online, en een keer live. De data zijn:

Contactpersoon

Anna van der Schors

procesmanager Data en onderzoek