Wanneer
donderdag 13 juni 2024
van 09:00
vrijdag 14 juni 2024
tot 18:00
Waar
Theater de Spiegel, Zwolle

Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Deelname en kosten

Het Divosa Voorjaarscongres is bedoeld voor directeuren en leidinggevenden in het gemeentelijk sociaal domein.

Deelnemen? Bekijk hier de kosten.

Bijeenkomst bijwonen?

Ja, ik meld me aan

De roep om nabijheid en vertrouwen is in onze samenleving urgenter dan ooit. Niet iedereen voelt zich door de overheid gehoord en gezien. Gemeenten willen dat veranderen en werken aan een andere manier van denken en doen. Maar het mag nog dwarser. De dienstverlening moet eenvoudiger en integraler, dwars door de domeinen heen. Kom naar het Divosa Voorjaarscongres op 13 en 14 juni 2024 om te ontdekken wat jij daaraan kunt doen.

Gemeenten hebben als ‘primaire overheid’ grote invloed op de oplossing om het vertrouwen van mensen te herwinnen. Zij staan immers het dichtst bij inwoners en kunnen met hen achterhalen wat zij nodig hebben om grip op hun leven te houden. Juist op lokaal niveau kunnen we verbindingen leggen dwars door diverse leefgebieden heen en verschil maken. Die initiatieven zijn er al volop; van maatwerk bieden, samen met lokale partners, dwars door het systeem heen. 

Benieuwd naar deze dwarsdoorsnede van gemeentelijke aanpakken in het sociaal domein? Wil je ontdekken hoe andere leidinggevenden en beleidsadviseurs omgaan met vergelijkbare uitdagingen? Kom naar het Divosa Voorjaarscongres in Zwolle. Deel wat je dwars zit en deel waar je dwars bent! Samen ontdekken we hoe we met kleine stappen een groot verschil kunnen maken voor mensen die onze hulp hard nodig hebben. En te bouwen aan nabijheid en vertrouwen.

Wat & waar

In 2024 bestaat Divosa 90 jaar en dat gaan we op het Divosa Voorjaarscongres uitgebreid vieren met onze leden! Reken op twee boeiende dagen met gerenommeerde sprekers, een keuzeprogramma met workshops en excursies over het sociaal domein en ook ‘s avonds volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Dit jaar op 13 en 14 juni in theater De Spiegel in Zwolle. Graag tot dan!

Meer informatie over het Divosa Voorjaarscongres 2024

width="854" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" title="Video embed"

Bekijk hierboven de aftermovie van het Divosa Najaarscongres 2023. Graag tot ziens op het Divosa Voorjaarscongres in Zwolle op 13 en 14 juni 2024!

Contactpersoon

Denis Koets

procesmanager Jeugd & jongeren en Laaggeletterdheid