Schouders eronder

Kennisfestival Gewoon doen.

Bijna 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft te maken met schulden en dat aantal groeit, schuldhulpverlening is dus hard nodig. We kunnen hier eindeloos over praten en vergaderen, maar we moeten vooral samen de handen uit de mouwen steken! Oftewel: Gewoon doen.

Op donderdag 6 december gaan we samen aan de slag tijdens het kennisfestival van Schouders Eronder in De Doelen in Rotterdam. Naast diverse workshops, presentaties van onze partners en een uitgebreide beursvloer, zetten inspirerende sprekers samen met ons hun Schouders Eronder.

Zo vertelt Joseph Oubelkas het indrukwekkende verhaal over zijn onterechte gevangenschap en het belang van vriendschap en liefde voor zijn mentale overlevingskracht. Bokser Esther Schouten deelt hoe zij na een heftige ziekteperiode alsnog wereldkampioene werd door haar mentale kracht. Lex Burdorf laat zien welke invloed werk heeft op gezondheid.

Programma

Meer informatie over het programma vind je binnenkort op: www.schouderseronder.nl

Aanmelden

Wil je je direct aanmelden voor deze stevige mentale gym? Ga meteen aan de slag en vul het aanmeldformulier in. Gewoon doen.