Ken je mij?

Divosa Najaarscongres 2018

Banner Divosa Najaarscongres 2018

Verslag Divosa Najaarscongres 2018

In het online verslag van het Divosa Najaarscongres 2018 vind je verslagen van de speeches, presentaties van de sprekers, opnamen van de plenaire sessies en presentaties van een aantal deelsessies. We vullen het verslag in de loop van de dag en volgende week steeds aan. Via #divosacongres houden we je op de hoogte.

Ga naar: Verslag Divosa Najaarscongres 2018

De arbeidsmarkt trekt aan en dat geeft niet alleen een boost aan de economie maar ook aan het sociaal domein. Hoe kunnen we daar slim gebruik van maken? Welke kansen, mensen en netwerken zijn er (opnieuw) te ontdekken?

  • Welke innovaties zorgen ervoor dat we mensen beter leren kennen en beter helpen?
  • Wat betekenen nieuwe data-inzichten voor het sociaal domein?
  • Welke kansen bieden nieuwkomers?
  • Wat als we schulden saneren in plaats van bemiddelen?
  • Wie zijn de mensen die lang in de bijstand zitten en is er nu wél plek voor hen?
  • Het mes in de bureaucratie; organiseer toegang eenvoudig

Met topsprekers zoals politicus Ernst Hirsch Ballin en denker des vaderlands René ten Bos. En meer! Kom op 29 november naar het Divosa Najaarscongres & ontdek de ongekende potentie in jouw sociaal domein.

Beleef! Plein & Ken je mij-café

Op het Beleef! Plein kun je uitproberen hoe het is om met een rolstoel naar je werk te gaan of visueel gehandicapt rond te lopen. Bestel in gebarentaal een kopje koffie bij de Sign Language Coffee Bar.

Breng daarnaast een bezoek aan het Ken je mij-café. Drink een kopje koffie met ... Ontmoet een aantal mensen voor wie we ons dagelijks inzetten en laat je inspireren door hun verhaal. Als wij goed weten wie er tegenover ons zit, kunnen we de wereld van het sociaal domein echt veranderen. Omdat het om mensen zoals jij en ik draait.