Dag van de Uitvoering - regio Oost

Op 9 juni organiseren Divosa en de Beroepsvereniging voor Klantmanagers (BvK) de Dag van de Uitvoering Oost, speciaal voor uitvoerende professionals die zich bezighouden met werk, inkomen en/of participatie.

Ontdek nieuwe gespreksmethodieken, leer van ervaringen van collega's en bespreek dilemma's en oplossingen. De nieuwe ideeën die je tijdens een Dag van de Uitvoering opdoet kun je de volgende dag al toepassen in je werk. Ben jij er dit jaar weer bij?

Voor wie?

De Dagen van de UItvoering zijn bedoeld voor uitvoerende professionals die zich bezighouden met werk, inkomen en/of participatie en hun leidinggevenden uit de regio Oost-Nederland (provincies Gelderland en Overijssel). Ook professionals uit andere regio's zijn van harte welkom.

Programma

11:45 - 12:30

Lunch en inloop

12:30 - 13:45

Plenair programma

  • Lezing door Thijs Jansen, bestuurslid van Stichting Beroepseer en docent/onderzoeker Universiteit Tilburg, School voor Politiek en Bestuur. Thijs Jansen zal spreken over de effecten van verplichtingen. Op klanten én op professionals.
  • Discussie over certificering van klantmanagers. Certificering kan bijdragen aan de professionalisering van onze sector. Maar er zijn voor- en tegenargumenten. Onder leiding van Mark Cornelissen (eigenaar De Wijsmaker) gaan we hierover in discussie.

13:55 - 15:10

Workshopronde 1
 

15:10 - 15:30

Pauze

15:30 - 16:45

Workshopronde 2
 

16:45

Borrel

Workshops

Bekijk het overzicht van de workshops van ronde 1 en 2.

Kosten

Leden van de BvK betalen € 80,- ex btw voor deelname aan deze dag. Niet-leden betalen € 140,- ex btw. Het is mogelijk om bij je aanmelding direct lid te worden van de BvK (zonder extra kosten). Bekijk op www.debvk.nl wat de voordelen van lidmaatschap zijn.

Alle Dagen van de Uitvoering op een rij

Komt 9 juni je niet goed uit? Dan ben je van harte welkom op een van de andere Dagen van de Uitvoering:

  • Noord-Holland: donderdag 30 juni
  • Zuid: dinsdag 20 september
  • Noord: donderdag 27 oktober
  • Midden: dinsdag 22 november

In de agenda vind je meer informatie over deze Dagen van de Uitvoering.

Hoe was het vorig jaar?

In 2015 waren ruim 75 deelnemers aanwezig op de Dag van de Uitvoering in Apeldoorn. Lees het verslag

Logo Effectiviteit & Vakmanschap

Deze ‘Dag van de Uitvoering’ wordt georganiseerd door de Beroepsvereniging voor Klantmanagers (BvK) en Divosa. De bijeenkomst is een onderdeel van het programma Effectiviteit & Vakmanschap van Divosa, mede gefinancierd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Doel van het programma is de gemeentelijke uitvoering binnen het sociaal domein aantoonbaar effectief werkt.