Benchlearnbijeenkomst Armoede en Schulden Midden-Nederland: Armoede

Eind mei krijgen gemeenten hun resultaten van de Benchmark Armoede & Schulden. Hoe doet jouw gemeente het ten opzichte van anderen? Het gesprek over de cijfers en het verhaal erachter gaan we aan in vier benchlearnbijeenkomsten. Voor de zomer zoomen we in op de resultaten uit de armoedemodule. Meld je aan voor een bijeenkomst in de regio van jouw keuze.

De benchlearnbijeenkomsten worden speciaal georganiseerd voor alle gemeenten die deelnemen aan de Benchmark Armoede & Schulden. Wil jij de resultaten van jouw gemeente goed kunnen duiden, verbanden leggen tussen cijfers en grafieken en vooral in gesprek met collega-gemeenten over de cijfers? Dan kun je deze bijeenkomst niet missen.

In de bijeenkomsten voor de zomer focussen we op de resultaten uit de armoedemodule, bijvoorbeeld op het bereik van minimaregelingen en uitgaven. In oktober zullen de benchlearnbijeenkomsten focussen op de resultaten uit de schuldenmodule. 

Data

De locaties zijn nog niet bekend.

Divosa Benchmark

Hoe presteert jouw gemeente op gebied van werk, inkomen, armoede en schulden? Hoe kan het beter? En hoe doen andere gemeenten het? De Divosa Benchmarks Werk & Inkomen en Armoede  & Schulden geven (duiding aan) actuele cijfers. 

Doet jouw gemeente al mee? Meer over de Divosa Benchmark